Cikkek

1 2 3 4 5 6 7
 • Szavazókörök

  2018.01.12.

 • Alapkőletétel a Kolozsvár utcában

  2018.01.10.

  A CVSE sporttelepén idén megépülhet új asztalitenisz-csarnok és labdarúgóöltöző, melynek alapkőletételére 2018. január 10-én, ünnepélyes keretek között került sor. Ennek köszönhetően az 1946 óta működő sportegyesület a nagyszabású beruházás folytán korszerű körülmények között tevékenykedhet a jövőben.  

 • Pályázatokról döntött a képviselő-testület

  2018.01.10.

  Németh Nóra

  Január 10-én rendkívüli ülést tartott a város képviselő-testülete. Zárt ülés keretében elsősorban bérlakások ügyeiről, ingatlanvásárlásokról tárgyaltak a döntéshozók, valamint egy új munkagép beszerzéséről a Városgondnokság számára.  

 • Változások és akciók a Vulkán fürdőn

  2018.01.03.

  Németh Nóra

  Teltházzal zárta a 2017-es évet a celldömölki Vulkán Gyógy-és Élményfürdő, sokan választották kikapcsolódásként a komplexum nyújtotta szolgáltatásokat az ünnepek alatt is. A fürdő a 2018-as évbe átlépve a megszokott menetrend szerint üzemel, néhány apró változást leszámítva, melyekről Kiss Lilla, a fürdő ügyvezető igazgatója számolt be. 

 • Zsóka Sárát köszönthették a város első babájaként

  2018.01.02.

  Németh Nóra

  Celldömölkön sem kellett sokat várni a 2018-as év első újszülöttjére, már január 2-án megszületett Őri Zsóka Sára, a rábapatyi Végh Alexandra és Őri Roland második kislánya. Zsóka kedden délelőtt fél 11-kor jött a világra, édesanyjával együtt mindketten jól vannak, egészségesek, a hétvégén már el is hagyhatták a celldömölki kórházat, ahol egyébként Alexandra és Roland első gyermeke, Hanna Léna is született.  

 • Adó ügyek

  2018.01.01.

 • Tisztelt Olvasók! Kedves Celldömölkiek!

  2018.01.01.

  Boldog új esztendőt kívánok 2018-ra. Az Új Kemenesalja olvasóit köszöntve kívánok magam és a városvezetés nevében boldogságot, jó egészséget, sikeres új évet mindannyiunknak, akik Celldömölkön és térségében élünk, az innen elszármazóknak. 

 • Új parkoló a közösségi közlekedésért

  2017.12.21.

  Németh Nóra

  Két évvel ezelőtt, 2015. szeptember 24-én zárult le a Celldömölk Város Önkormányzata, a MÁV Zrt., valamint az ÉNYKK Zrt. konzorciuma által vezetett „Közösségi közlekedés fejlesztése a celldömölki kistérségben” című projekt. A 200 millió forintos uniós támogatásból megvalósult fejlesztés négy projektelemet tartalmazott, melynek keretében megépült a Kossuth utcában a vasútállomáshoz vezető kerékpárút, és kialakításra került a Dózsa utcai parkoló. 

 • Összegeztek a képviselők

  2017.12.20.

  Celldömölk Város Képviselő-testülete 2017. december 20-án tartotta az elmúlt év utolsó soros ülését. Az évzáró tanácskozás ünnepi hangulatban kezdődött, hiszen karácsony közeledvén az Ádám Jenő Zeneiskola tanárai a Celldömölki Városi Általános Iskola tanulója és a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal dolgozója immár hagyományosan verses-zenés műsorral köszöntötték az ünnepet.
   

 • Adventi ünnepségek

  2017.12.10.

  Az Együtt Celldömölk Városért Egyesület és a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében, Celldömölk Város Önkormányzata támogatásában idén is zajlik a „Gyertyafényes advent” program sorozat, melynek keretében hétről hétre fellobban egy-egy gyertya lángja a város adventi koszorúján. 

 • A reformáció nemzetmegtartó ereje

  2017.12.08.

  Németh Nóra

  December 8-án dr. Huszár Pál egyháztörténész, tanár és műfordító előadására telt meg a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár Móritz Galériája. A neves magyar egyháztörténésszel való találkozóra a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület hagyományos Közéleti Kávézó-sorozatában került sor, ezúttal az Együtt Celldömölk Városért Egyesület közreműködésével. 

 • Úton a város Mikulása

  2017.12.06.

  Németh Nóra

  Idén is útra kelt a városi önkormányzat Mikulása, hogy személyesen köszönthesse a település legkisebb lakóit. A menetrend ezúttal sem változott, a Télapó december 6-án kora reggel felkerekedett, hogy felkeresse a város legkisebbjeit.  

 • Új épületben a fogorvosok és a védőnők

  2017.12.05.

  Németh Nóra

  Mostantól új helyszínen, a Bartók Béla utca 1. szám alatt működik tovább a Népjóléti Szolgálat Védőnői Szolgálata, valamint a fogorvosi szakellátás. A felújított és átalakított épület hivatalos átadójára december 5-én került sor. 

 • Foglalkoztatói fórum a Városházán

  2017.11.30.

  Németh Nóra

  Foglalkoztatói szakmai tájékoztató fórumot tartott november 29-én a Vas Megyei Foglalkoztatási PAKTUM és a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. A találkozó keretében a 2014–2020-as tervezési időszakban megjelenő európai uniós pályázatokról informálták az érdeklődőket. 

 • Átadták a Földhivatali Osztály felújított épületét

  2017.11.27.

  Németh Nóra

  November 24-én ünnepélyes keretek között került átadásra a Celldömölki Járási Hivatal Földhivatali Osztályának felújított épülete. Az épület a KEHOP keretében kiírt „A Vas Megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai korszerűsítése” című projektnek köszönhetően újulhatott meg, melyre összesen 1 milliárd forint támogatást nyert el a Vas Megyei Kormányhivatal. 

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városhza tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

cellkabel peWeb