Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

TOP-1.1.3-15-VS1-2016-00008

2017.07.01.


 


 


 


Közétkeztetést ellátó konyha infrastrukturális fejlesztése Celldömölkön


 


Projekt azonosító száma: TOP-1.1.3-15-VS1-2016-00008


 


Kedvezményezett:


Celldömölk Város Önkormányzata 9500 Celldömölk, Városháza tér 1.


 


Szerződött támogatás összege: 49.999.640 Ft


 


Támogatás mértéke: 100 %


 


Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.09.30.


 


A projekt tartalma:


 


A projekt célja hogy a közoktatási étkeztetést és a közétkeztetést, képessé tegyük az egészséges, változatos, esztétikus táplálkozás nyújtására, a helyi termékek felhasználására. A helyi termékek felhasználásának közvetett hatásaként hozzájárul a projekt a munkahelyek megőrzéséhez, illetve újak létrehozásához.


A fejlesztéssel egy gazdaságilag és infrastrukturálisan hosszútávon fenntartható főzőkonyhát hozunk létre, amely műszaki konyhatechnológiai felszereltsége megfelel a kor követelményeinek.


A projekt keretében Celldömölkön a jelenleg használaton kívüli volt iskola konyha épületét korszerűsítjük, felújítjuk és a megfelelő adagszámú kapacitási szinthez szükséges eszközállománnyal felszereljük.


Utólagos hőszigeteléssel látjuk el épület külső homlokzatát, padlás és pince födémet, valamint a még nem cserélt homlokzati nyílászárókat cseréljük, és a gépészeti rendszert korszerűsítjük. Az energetikai fejlesztéssel az előzetes számítások szerint a „CC” korszerű energiaosztály követelményeinek fog megfelelni az épület.


A főzőkonyha megfelelő működéséhez elengedhetetlenek a megfelelő minőségű, kapacitású illetve teljesítményű eszközök, ezért az infrastruktúra fejlesztésén túl a hiányzó eszközöket is beszerezzük annak érdekében, hogy az igényeket folyamatosan tudjuk biztosítani a működtetés során.


A közétkezetés megújításán túl speciális igényeket is biztosítani tudjuk majd egyedül a városban a fejlesztés megvalósítását követően glutén mentes ételek készítésével. A gluténmentes konyha fő célja, hogy az érzékenységet kiváltó glutén szennyezettséget teljes mértékben elkerüljük az alapanyagok- és ételek tárolás elkészítése, és elfogyasztása során egyaránt. A gluténmentes konyhát úgy alakítjuk ki hogy külön légteret biztosítunk a főzéshez és az élelmiszer illetve alapanyag tároláshoz.


 


 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb