Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Megszületett az új év első celli babája

2017.01.16.

Habár 2016-ban már január első napján, kora hajnalban megszületett a Kemenesaljai Egyesített Kór ház ban az első celldömölki és egy ben az első Vas megyei kisbaba, az idei évben azonban sokáig váratott magára az esemény.  


Végül aztán január 16-án a tavalyi évhez hasonlóan ismét a Vajda családot érte az az öröm, hogy náluk születhetett meg az új év első celldömölki babája. Vajda Tamásnak és Vajda Tamásné Andreának 2017. január 16-án 9 óra 26 perckor

3740 grammal és 50 cm-rel született meg kisfia, Vajda Tamás Junior. A szerencsére komplikációmentes szülést dr. Patakfalvi Péter szülész-nőgyógyász, valamint Zsirainé Sebestyén Erika szülésznő vezették le, mivel az édes anya és az újszülött is kiváló egészségnek örvendett, így már január 20-án elhagyhatták a kórházat. A Vajda család legifjabb tagját négy idősebb testvér, három fiú és egy lány várta már nagy örömmel otthon. A 2017-es év első jövevényét természetesen a város polgármestere is köszöntötte, Fehér László virágcsokorral, ajándékkal kedveskedett a celldömölki család számára.



NN

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb