Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Rendkívüli ülést tartott a város képviselő-testülete

2016.05.09.

2016. május 9-én rendkívüli ülést tartott Celldömölk Város Képviselő-testülete. Az ülésen három napirendi pontot tárgyaltak a képviselők. 



Elsőként Celldömölk Város Helyi ÉpítésiSzabályzatának módosítását fogadták el a képviselők, másodikként pedig a Cellenergo Kft. taggyűlésének előkészítéséről szavaztak. Farkas Gábor jegyző elmondta, hogy a jelenlegi szabályozás értelmében 2017. november 1-jétől koncesszióban működne a távhőszolgátatás, Kiss Lilla pénzügyi irodavezető pedig tájékoztatott arról, hogy a veszteség kisebb, mint korábban, és ez a kormányzati támogatásnak tudható be. Söptei Józsefné alpolgármester-aszszony arról informálta a jelenlévőket és a lakosságot, hogy az ún. gáz-év nem azonos a költségvetési évvel, épp ezért indítványozták az önkormányzat részéről, hogy a távhőszolgáltatás a jövő év október végéig működjön ugyanúgy, ahogy eddig, a későbbiekben pedig majd a kormányzati döntéseknek megfelelően. Harmadik napirendi pontként a pályázati lehetőségekről szavaztak a döntéshozók. Dummel Ottó műszaki irodavezető tájékoztatása szerint a kiírt illetve közeljövőben kiírásra kerülő nem uniós pályázati lehetőségek 25-30%-nyi önerőt igényelnek. Olyan pályázatok kerültek/kerülnek kiírásra, amelyekre tavaly is lehetett pályázni, de az aránylag kis elosztható keretekből akkor

forráshiány miatt nem részesültünk. Az ülésen a képviselők többek között arról döntöttek, hogy idén a védőnői szolgáltatás fejlesztésére, a Hegyi utca egy szakaszának felújítására, illetve, az alsósági konyha fejlesztésére ad be pályázatot az önkormányzat.


LA

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb