Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Az Utazás 2016 rendezvényen ismét jelent volt a Sághegy TDM

2016.03.08.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont március 3–6. között rendezte meg Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítás 2016-ot, melyen – a korábbi évekhez hasonlóan – a Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület is képviseltette magát.  



Az első két napon Beni Judit, a TDM frissen megválasztott vezetője és Döméné Király Gabriella, a TDM munkatársa, a harmadik napon pedig a városvezetés képviseletében Söptei Józsefné alpolgármester asszony is csatlakozott a jeles rendezvényhez. Vas megye egy közös standot alakított ki a Szent Márton év jegyében, ennek részeként a JUFA Vulkán Fürdő Resort és a Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület közösen alakított ki egy pultot, amelyhez sághegyi borokkal és vendégváró falatkákkal várták az érdeklődőket. Nagy sikert arattak a helyi borok, a Kráter Húsbolt, valamint a Bögötei Pékség termékei is. Sokan felkeresték a celldömölki pultot, fiatal családosok, nyugdíjasok, bel- és külföldi érdeklődők, utazás szervező irodák egyaránt. Nagyon nagy igény mutatkozott a celldömölki szálláshelyek, a fürdő és a Vulkánpark nyújtotta szolgáltatások iránt, de a Tulipán fesztivállal kapcsolatos információkat is nagy érdeklődéssel fogadták.



Sok olyan vendég érkezett a celldömölki standhoz, akik jártak már városunkban vagy a környékünkön, és ők is jószívvel ajánlották másoknak a celldömölki látnivalókat. Söptei Józsefné alpolgármester asszony elmondta, komoly lehetőséget jelen tenek a turizmus fejlődését illetően a továbbiakra nézve a személyes találkozások a látogatókkal, de a döntés elő készítőkkel, döntéshozókkal egyaránt.


LA

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb