Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Közgyûlést tartott a helyi TDM szervezet

2016.01.17.

Németh Nóra

Megtartotta a 2016-os év elsõ közgyűlését a Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület. A közgyûlésen három napirendi pontot tárgyalt a TDM elnök sége és az egyesület tagjai. 



Elõször Heinrich Máté, a TDM elnöke számolt be az elmúlt év tevékenységeirõl, a 2013-ban elnyert 50 millió forintos pályázati keret felhasználásáról. Ahogy azt az elnök is hang súlyozta, a 2015-ös év elsõ sorban a brandéptésrõl szólt, a VulkánSág mint márka létre hozásáról, népszerû sítésérõl. Ezt követõen a 2016-os tervek kerültek napirendre, melyek megvalósítására szintén pályázati forrásokat célzott meg az egyesület. Egy sikeres pályázat esetén a TDM az idei évben tovább folytatná a brandépítést, erõsítené a helyi szolgáltatókat és termelõket, garantált programok szervezésében venne részt, csomagajánlatok szerkesztését és népszerûsítését vállalná, továbbképzési, illetve szemlélet formálási lehetõséget biztosítana a tagoknak, tanulmány utakat szervezne és folytatná a belföldi és külföldi kapcsolatok éptését.



A 2016-os év fókuszában így fõként a termékfejlesztés, a marketingtevékenységek és az oktatás állna. A közgyûlésen további napirendi pontként szerepelt a TDM alapító okiratának módosítása, majd az egyesület elnöke, Heinrich Máté jelen tette be lemondását a vezetõi pozícióról. Heinrich Máté megköszönte a tagoknak a közös munkát, valamint biztosította az szervezetet arról, hogy szakmai munkáját továbbra is Celldömölk és térségének turisztikai fejlesztéséért folytatja. A TDM elnökének az egyesület jelenlévõ tagjai Beni Juditot választották meg.




NÉMETH NÓRA

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb