Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Celli Vulkán gyógyvíz

2016.01.12.

CelliVulkán Gyógyvíz


 


     


Az egészségturizmus gyors növekedése világszerte megfigyelhető jelenség. Az egészséges életmód társadalmi felértékelődése és általános terjedése következtében a hagyományos gyógyászati kezelésre épülő gyógyturizmus mellett egyre inkább előtérbe kerül az egészség megőrzését szolgáló, kikapcsolódási és felüdülési élményeket nyújtó wellness-turizmus. A kedvező természeti adottságoknak köszönhető termálkincs alkalmassá teszi Celldömölköt arra, hogy a gyógyturizmus és az idegenforgalom a város fejlődésének meghatározó tényezőjévé váljon.


A 2005-ben létesített Vulkán Gyógy- és Élményfürdő „Cell-4”-es kútjának vizét 2007 őszén „Celli Vulkán Gyógyvíz” néven törzskönyvezték, az 1245 méter mélyről feljövő víz 43°C-os. Agyógyvíz a fürdőkultúra alapját jelenti, hiszen a gyógyvíz összetételének köszönhetően a fürdőzés által hatást gyakorol a fürdővendégek állapotára. Megteremtette a gyógyászati tevékenység indításának alapját is, hiszen a magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú gyógyvíz legjobb hatását a mozgásszervi panaszok gyógyításában fejti ki.


A gyógyvíz használata egyebek mellett a korral együtt járó elöregedési folyamat következményeként a gerincben és az ízületekben kialakult idült porckopások gyógyítására, ízületeket körbevevő izmok és inak fájdalmának enyhítésére, traumotológiai műtétet követő rehabilitációra, derékfájás, derékból kisugárzó fájdalmak, stressz, túlterheltség esetén javasolt. Felkészült egészségügyi szakszemélyzet széles körű fürdőgyógyászati kezelésekkel várja a vendégeket. A gyógyvizes medencefürdő, gyógyvizes kádfürdő, súlyfürdő, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, szénsavas kádfürdő, iszapkezelés, orvosi gyógymasszázs és a gyógyúszás hatását élvezhetik a gyógyulni vágyók.


A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő gyógyvizének gyógyhatását bizonyítja a hosszú évek folyamán gyógyult betegek és a visszajáró vendégek magas száma. A Celli Vulkán Gyógyvízre alapozott fürdőkultúra bel- és külföldön egyaránt ismert és elismert, Celldömölk egészségturisztikai központtá fejlődik általa.


www.vulkanfurdo.hu

www.jufa.eu

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb