Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Ujjé a ligetben…

2015.05.03.

Németh Alíz

A majálisról általában a jó hangulatú szabadtéri mulatságok, a sör és a virsli jut eszünkbe. Az idei május elsején Celldömölk lakosai retró majálison vehették részt a ligetben, sörsátor és kirakodóvásár kíséretében.  



Bár az időjárás borús és szeles volt, a szabadtéri program számos érdeklődőt vonzott, melyhez a talpalávalót helyi formációk szolgáltatták. Elsőként a keményebb dallamok képviselői kaptak helyet a koncertezők sorában, a Velvet Moon gitárszólói zengték körbe a város szívét. A helyi rockerek fellépése után a szervezők nevében Pálné Horváth Mária, a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója, valamint Kapui Gyula és Lengyel László alpolgármester köszöntötte a megjelenteket a munka ünnepén.

 

Míg a pódium mellett főtt a gulyásleves, a színpadra már a vönöcki Eldoradó együttes igyekezett, akik pörgős tánczenékkel szórakoztatták az egyre nagyobb számú majálisozni vágyó tömeget. A szervezők a gyermekekről sem feledkeztek meg, a rendezvény egész ideje alatt ugrálóvár várta a legkisebb korosztályt. Az este további részében a vígasság a Potyautasok, majd a Joós Viktória és Mándli Róbert által alkotott duó fellépésével folytatódott. A vidám hangulatú program hagyományteremtő szándékkal költözött a ligetbe, így várhatóan jövő évben is városunk legnagyobb zöld pontján kerül megrendezésre.

Németh Alíz

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb