Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Az év első babája

2015.01.08.

Németh Nóra

A régi szokáshoz hűen ezúttal is köszöntötte a polgármester az év első celldömölki születésű kisbabáját, 2015 első újszülöttje Kosztolánczi Mira lett. Az egészséges kisbabát és anyukát Izsákfára várta haza a család, a büszke apuka és a két idősebb fiútestvér. 



Korán megérkezett 2015 első újszülöttje a celldömölki kórház szülészeti osztályára. Kosztolánci Mira január elsején, 12:15-kor jött a világra 3700 g-mal és 52 cm-rel, a szülést dr. Kovács Antal főorvos vezette le. A hagyományokhoz hűen a polgármester ezúttal is ajándékcsomaggal és virágcsokorral köszöntötte az év első babáját és a büszke anyukát, Kosztolánczi Adrient.



Ahogy Adrienn két korábbi szülése, a január elsejei is apás szülés volt. Adrienn és férje, Koszolánczi Ernő számára külön öröm, hogy két fiuk, az öt és fél éves Noel és a két éves Erik után egy kislánnyal bővült a család. A tavalyi évben összesen 519 szülést vezettek le a celldömölki szülészeten, melyből mindössze egy ikerszülés volt, így 520 kisbaba jött világra a városi kórházban. A polgármester látogatásáig, január 5-ig már öt kis újszülött érkezett az osztályra, akiknek anyakönyvi kivonatukban a 2015-ös dátum szerepel. 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb