Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Jótékonysági koncert a celldömölki mentőállomás javára

2014.12.29.

Németh Alíz

December 23-án szép számú közönség gyűlt össze a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár Színháztermében, ahol az Együtt Celldömölk Városért Egyesület szervezésében egy jótékonysági koncert került megrendezésre a celldömölki mentőállomás javára.  



A rendezvényt Gulyásné Vass Veronika nyitotta meg, majd Fehér László polgármester köszöntője, illetve beszéde hangzott el, melyben tájékoztatta a megjelenteket a celldömölki egészségügy jelenlegi helyzetéről, majd köszönetet mondott mindazoknak, akik ellátogattak az estre, mert jelenlétükkel egy nemes és fontos cél megvalósításához járultak hozzá. Első fellépőként St. Martin előadóművész lépett színpadra, aki először látogatott el Celldömölkre. Repertoárjában közkedvelt filmzenék szerepeltek, melyeket szaxofonon, pánsípon, valamint furulyán játszott el a nagyérdeműnek. Produkciója osztatlan sikert aratott a nézők körében, többször is visszatapsolták a színpadra a művészt. Az est második periódusában egy igazi olasz karácsonyi koncertbe csöppenhetett bele a rendezvényen résztvevő.



A színpad feletti uralmat átvette Domenico Menini operaénekes és Denis Biancucci zongoraművész duója, valamint hozzájuk csatlakozott még Fabio Vagnarelli színész-komikus, énekes is. Az olasz vendégművészek fergeteges hangulatú karácsonyi műsort varázsoltak a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár Színháztermébe, melyben nem csak a zene kapott szerepet, rengeteg komikus elem tarkította az előadást, melyet a nézők vastapssal méltattak. Az est zárásaként Söptei Józsefné alpolgármester, az Együtt Celldömölk Városért Egyesület elnökségi tagjának köszönetnyilvánítása hangzott el, mind a fellépő művészek, mind pedig a rendezvényen megjelentek felé.


Németh Alíz

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb