Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Sikert sikerre halmoznak a rockysok

2014.12.07.

Németh Alíz

November hónap folyamán rendezték meg az idei esztendő legrangosabb küzdelmét akrobatikus rock and roll szakágban, melynek két helyszín adott otthont.



November 22.-én Pécsett a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban az utánpótlás formációk és a felnőtt párosok mérettették meg magukat, egy héttel később pedig november 29-én Heves Város Sportcsarnokában az utánpótlás párosok és a felnőtt formációk küzdöttek meg a Magyar Bajnoki címért. Mindkét versenyen az ország legjobb táncosai vehettek részt, ez körülbelül 450-500 főt jelent. Vas megyét két tánccsoport képviselte. Szombathely részéről a Molnár Nóra által vezetett Galaxy Rock and Roll Club, Celldömölkről pedig a Koszogovits Norbert által irányított Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Club táncosai állhattak a színpadra. Pécs Sportcsarnokában 11. helyen zárt a celldömölki Prüntyőkék (Rocky-Dilly ARRC) csapata children kategóriában. A serdülő formációk között a dobogóról éppen lecsúszva a 4. helyet szerezték meg a Celli Manók (Rocky-Dilly ARRC). A legnagyobb sikerek azonban a felnőtt párosokhoz köthetők. Első helyen végzett és ezzel a Magyar Bajnoki címet is megszerezte Hegedűs Fanni (Rocky-Dilly ARRC) és Visnyovszky Gergő (Galaxy RRC).



A bajnoki címen túl a Ranglista Kupa is megérdemelten birtokukba került, hisz egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2014-ben tíz versenyből nyolcat aranyéremmel zártak. Ugyanebben a kategóriában döntőbe került Poór Melánia (Galaxy RRC) és Lakics Zoltán (Rocky-Dilly ARRC) párosa is, de sajnos egy apró rontás miatt csak a 7. helyet szerezték meg. Az éves Ranglista küzdelemben elért eredményük azonban hűen tükrözi a tőlük megszokott színvonalat, második pozícióban zártak. Heves városában is rendkívül szép eredmények születtek. Children páros kategóriában 8. helyen végzett Németh Zorka Dorka (Rocky-Dilly ARRC) és Asbóth Barnabás (Galaxy RRC) párosa, a 12. hely pedig Németh Janka Blanka (Rocky-Dilly ARRC), valamint Gubián Ádám (Galaxy RRC) nevéhez köthető. A legtöbb versenyző a serdülő páros kategóriában indult, így nagyon szoros volt a küzdelem, a celldömölki Rocky-Dilly ARRC tagjai azonban itt is szépen helyt álltak, a középdöntőig táncolták el magukat. A 13. helyet Cselédi Lili és Szabó Áron, a 14. helyet Hegedűs Hella és Bodai Balázs, a 21. helyet pedig Pető Léna és Orosz Adrián szerezte meg. Felnőtt formációs kategóriában bronzérmet nyert a Dumás-Team (Galaxy RRC/Rocky-Dilly ARRC) csapata, név szerint: Fülöp Vivien, Haramia Nikolett, Hegedűs Fanni, Poór Melánia, Sebestyén Regina és Stark Fatima.

Németh Alíz


 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb