Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

100. születésnapja alkalmából köszöntötték Mária nénit

2014.08.17.

Németh Nóra

100. születésnapja alkalmából köszöntötte Vargyas Lászlónét (Máriát) Celldömölk Város polgármestere és jegyzője, valamint a Vasutasok Szakszervezetének képviselői. Fehér László a város nevében virágcsokorral és ajándékkosárral köszöntötte Mária nénit. 



Vargyas Lászlóné otthonában fogadta a 100. születésnapja alkalmából köszöntésére érkező delegációt. Az idős hölgy jó egészségnek örvend, a város polgármesterét is egyből felismerte, meghatódva fogadta a köszöntéseket, és vette át a miniszterelnök által személyesen szignált gratuláló oklevelet. Szívesen nosztalgiázott vasútnál eltöltött évekről Papp Zoltánnal, a Vasutasok Szakszervezetének elnökével, valamint Árbocz Györgynével, szervezet helyi képviselőjével. Mária néni Celldömölkön született vasutas családban, férjét a II. világháborúban elvesztette, hadiözvegyként egyedül nevelte fel három lányát.



Azóta kibővült a család, Vargyas Lászlóné jelenleg 5 unokával, 8 dédunokával és 4 ükunokával büszkélkedhet, 100. születésnapját is az ő köreikben ünnepelte. Az idős hölgy azt is elárulta, hogy diétával igyekszik megőrizni egészségét, valamint kora ellenére igyekszik aktív maradni. Egész életében készített kézimunkákat, ma is tagja a művelődési ház díszítőművész szakkörének, és a családtagok is mindannyian birtokolnak egy-egy általa készített hímzést. 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb