Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Rockfesztivál motoros találkozóval

2014.08.12.

Németh Nóra

Immár harmadik alkalommal rendezték meg a celldömölki rockfesztivált, melynek repertoárja idén először motoros felvonulással is bővült.  



A két napos rendezvény első napjának a Sörgödör adott otthont, ahol kora délutántól hajnalig váltogatták egymást különböző zenei stílusokban játszó együttesek. Az este legjobban várt programja minden bizonnyal Ganxta Zolee és a Kartel éjféli fellépése volt. Másnap délelőtt motoros találkozóval és felvonulással folytatódott a fesztivál. A gyülekezőhely a Vulkánpark melletti füves terület volt, ahol közel száz motorbiciklis jött össze, hogy együtt vonuljon fel a város utcáin. A felvonuló csapat után a helybeliek is nagy érdeklődést mutattak, sokan gyűltek össze az előre meghirdetett útvonal mentén, hogy szemügyre vehessék a motorosokat.



A felvonulást követően ismét koncertsorozat vette kezdetét, amelynek helyszíne a szintén a Vulkánpark mellett felállított zenei színpad volt. A délután folyamán a helyi zenekarok mellett olyan nagy múltú együttesek is felléptek, mint a Csakazértis, az Aurora vagy a Moby Dick. Estétől azonban már nem fogadta tovább kegyeibe az időjárás a fesztiválozókat, egy váratlan felhőszakadás miatt a szervezők kénytelenek voltak lefújni a koncerteket, így végül a rajongók legnagyobb bánatára a Supernem fellépése is elmaradt. Habár az idei rockfesztivál végét elmosta az eső, mégis elmondható, hogy évről évre nagyobb lesz az érdeklődés a rendezvény iránt, így a szervezők méltán bízhatnak abban, hogy később igazi hagyománya is lehet majd a találkozónak a térségben. 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb