Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Aquafitness és retroparty a Vulkán Fürdőn

2014.08.03.

Németh Nóra

Augusztus 1-jén különleges programmal szolgált a Vulkán Fürdő a szórakozni vágyóknak. A Strandok Éjszakája keretében aquafitness, retroparty és igazi nyári hangulat várt minden érdeklődőt.  



Augusztus elsején a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő is csatlakozott az évente megrendezésre kerülő Fürdők és Strandok Éjszakája rendezvénysorozathoz. Az esemény alkalmából a fürdő sok zenével és vizes programokkal várta látogatókat.A Vulkán Fürdő fennállása óta folyamatosan rendez és szervez különféle színes programokat, játékokat a vendégek számára, amely hagyománytól a felújítást követő átmeneti időszakban sem szeretnének elszakadni. Habár a fürdőben jelenleg is zajlanak a fejlesztések, viszont előreláthatólag idén ősztől befejeződnek a munkálatok, és teljes kapacitással működhetnek a gyógyászati és élménymedencék.

„A fürdő jelenleg egy átmeneti szakaszban van. Áprilisban megnyílt a szálloda, április közepén az átépített fürdő, viszont a fejlesztések azóta is folyamatosan zajlanak. Augusztusban megnyílik az 500 négyzetméteres új szaunavilágunk, a Ság hegyre néző panorámás pihenőszobát is építünk, illetve óriáscsúszdával, bébipancsolóval, vízi játszótérrel fejlesztjük a gyerekvilágot, amit valószínűleg idén ősszel fogunk majd átadni”-ismertette a fürdő további terveit Heinrich Máté, a Jufa Vulkán Fürdő Resort marketing és értékesítési igazgatója.A Strandok éjszakáját félórás aquafitness nyitotta meg, amely nagy népszerűségnek örvendett a fürdőzők körében, a vendégek vidáman követték a mozgásgyakorlati instrukciókat. A tornát követően pedig éjszakába nyúló retroparty vette kezdetét a kilencvenes évek slágereivel.

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb