Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Jó hangulat és sok zene az Izsákfai falunapon

2014.07.15.

Németh Nóra

Július 12-én ismét falunap volt Izsákfán. A színes programok könnyed szórakozást és kellemes kikapcsolódást nyújtottak minden érdeklődőnek. 



Július második szombatján ismét falunapra gyűltek össze Izsákfa lakosai. A rendezvénynek ezúttal az időjárás is kedvezett, hiszen az elmúlt napok viharaihoz képest napsütéses, kellemes idő várta a pályára látogatókat. A programsorozat délután 3 órától vette kezdetét, amikortól helyi tehetségek mutattak be színvonalas produkciókat a színpadon. A műsorokat a falunap hivatalos megnyitója szakította meg, ahol köszöntőt mondott Fehér László polgármester, Erdélyi Antal az Izsákfai részönkormányzat vezetője, valamint ünnepi igét mondtak a történelmi egyházak helyi vezetői.

 

A köszöntők után közös étkezés vette kezdetét, mindenkinek jutott „egytál étel” a szervezők által felállított bográcsból, majd folytatódott a kulturális programok sorozata. Fellépett többek között Geiger Nikoletta, aki musical dalokkal szórakoztatta a közönséget, hagyományőrző táncokat járt a Kemenesalja Néptánccsoport, valamint az Ultraviolák bábcsoport is bemutatta népszerű műsorát. Ezután a zenéé volt a főszerep. Kapui Gyula nosztalgikus melódiái után a Flame együttes és a Geri Betli Duó adott koncertet, majd hajnalig tartó falunapi bál zárta a rendezvényt.


NN

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb