Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Fitneszpark és családi nap a játszótéren

2014.07.09.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

Köztéri fitneszgépeket adtak át a lakosságnak július 5-én, Tokorcson. A játszótér új eszközeit az első családi nap keretében avatták fel a helyiek.  



Hosszú éveken keresztül július első hétvégéjén szervezték meg Tokorcson a falunapot. A dátum változatlan maradt, a rendezvény viszont az idei évben a faluház mellől átköltözött a játszótérre és családi napként lett meghirdetve a helyiek körében. Az Erzsébet utca végén található játszótér be is népesedett július 5-én, a kicsiktől a nagyokig mindenki talált kedvére való programot. A legkisebbeket ugrálóvár, arcfestés várta a helyszínen, aki akarta kipróbálhatta magát kosárfonásban és paintballban is. Közben a bográcsokban rotyogott a gulyás, készült a pörkölt és a 400 főre kikevert palacsinta. A faluból 27 baráti és családi társaság jelentkezett a közös főzésre, az önkormányzat üstjénél idén is Tar István, a falu szakácsa ragadta meg a fakanalat és főzte meg a vacsorára valót.

 

A családi napon került sor a falu új szabadtéri fitnesz gépeinek átadására is. A 2008-ban társadalmi munkával megépült játszótér hat sporteszközzel bővült, ami ingyenes, aktív szabadidős lehetőséget nyújt a felnőttek számára. Ezek között megtalálható evezőpad, derék-és csípőformáló, illetve láberősítő eszköz is. Az új fitneszparkot Tokorcs alpolgármestere, Monostori Miklósné felajánlott tiszteletdíjából tudta megvásárolni az önkormányzat, ami úgy tűnik egyre nagyobb népszerűségnek örvend a helyiek körében.




b-vzs

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb