Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Szaunavilággal és gyerekrészleggel bővül a Vulkán fürdő

2014.07.01.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

Június 9-vel a Vulkán Gyógy-és Élményfürdőn megnyíltak a kültéri medencék és ezzel elindult a strandszezon. A tervek szerint a szaunavilágot július végén lehet először használni, a gyermek csúszdavilág pedig várhatóan őszre készül el.  



Néhány hónapos szünet után április 19-én megújult külsővel nyitott a Vulkán Gyógy-és Élményfürdő. A látogatóknak már ekkor szembetűnt a vizuális megjelenésben bekövetkezett változás, mely leginkább a mediterrán színhasználatban mutatkozik meg. Dr. Németh Gábor, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft. ügyvezetője elmondta, hogy alapvetően arculati váltáson ment keresztül a fürdő, ami a gyógyászati részt és a medence részt is érintette. Emellett történtek kevésbé látványos beruházások is, mint például gépészeti és elektromos felújítások, melyek a létesítmény komfortosabb és gazdaságosabb működtetését tették lehetővé. „Ki lettek cserélve a járólapok, új konditerem és masszázstermek lettek kialakítva, de természetesen minden olyan szolgáltatás, ami régen is működött (mint például a tangentor fürdő, iszappakolás, súlyfürdő) továbbra is elérhető a Vulkán fürdőn – tájékoztatta lapunkat dr. Németh Gábor. Arra a kérdésre, hogy a felújítás után hogyan változott a forgalom, az ügyvezető így nyilatkozott: „Azt, amit vártunk tőle, hogy az újdonság ereje miatt megnő a látogatottság, az az elmúlt két hónapban visszaigazolódott. A tavalyi év azonos időszakához képest közel 30%-kal nőtt a forgalom. Reményeink szerint azok a jelenleg is folyamatban lévő fejlesztések, melyek igazából a fürdő új arculatának lényegét adják meg (az új gyerekrész és a szaunavilág) további látogatószám növekedést fognak hozni.”



A folyamatban lévő fejlesztésekről és azok várható elkészülési idejéről Heinrich Máté, marketing és értékesítési igazgató adott tájékoztatást. „A tervek szerint július 21-én nyílik meg a vadonatúj, 500 négyzetméteres szaunavilág, mely négyfajta szaunával, gőzfürdővel, egy nagy beltéri udvarral illetve egy emeleti pihenőhellyel várja a hotel- és a fürdővendégeket. A gyerekek körében korábban is nagyon népszerű volt a kinti csúszda, amit rossz időben illetve télen nem tudtak használni. Ezt a hiányosságot küszöböli ki az az új gyerekvilág rész, ami a meglévő gyerekmedencéhez épül hozzá. Így ősztől már nemcsak egy tanmedence várja a fiatalokat, hanem egy óriáscsúszda, egy beltéri bébipancsoló illetve különböző élményelemekkel felszerelt vízi játszótér.”

A marketingmenedzsertől megtudtuk, hogy a kültéri rész is megnövekedik, árnyas pihenőszigeteket alakítanak ki az udvaron. Azok pedig, akik a medencéktől távolabb, nyugodt környezetben szeretnének pihenni az első emeleti exkluzív pihenőhelyre vonulhatnak el. Ezenkívül elkészült a fürdő nyári bejárata is, amit melegebb nyári napokon a látogatói szám megnövekedésével nyitnak meg.

A Vulkán fürdőn elkezdődött már a 18 év alatti gyerekek nyári intenzív gyógyúszás foglalkozása is, ami orvosi vény ellenében vehető igénybe ingyenesen. A fürdő vezetésének tervei szerint júliustól a napi két oktatás közötti szünetben a gyerekeket ajándékkal lepik meg.


b-vzs

 


 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb