Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Jó tanuló, jó sportoló díjakat adtak át

2014.06.26.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

Több mint egy évtizedes hagyománya városunknak, hogy minden évben ünnepélyes keretek között jutalmazzák a jó tanuló, jó sportoló diákokat. Idén június 21-én vehették át a megérdemelt díjakat a diákok és felkészítő pedagógusaik.  

A Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében kétszáznál is több tanuló gyűlt össze, hogy a 2013/2014-es tanévben nyújtott teljesítménye elismeréseként átvegye jutalmát Fehér László polgármestertől, Söptei Józsefné alpolgármestertől és Farkas Gábortól, Celldömölk város jegyzőjétől.

A rendezvényen elsőként Fehér László polgármester mondott köszöntőt. A városvezető beszédében kitért arra a változásra, ami két évvel ezelőtt az oktatási intézmények államosítását eredményezte. Az önkormányzat azóta nem fenntartóként, hanem működtetőként van jelen az iskolák életében, ennek ellenére továbbra is életben kívánják tartani azt a városi rendezvényt, mellyel a különböző tanulmányi illetve sportversenyeken remeklő diákok egész éves munkáját köszönik meg. Az elismerések átadása előtt a Soltis Lajos Színház tagjai, Ziembiczki Dóra, Sarlós Napsugár és Gasparics Laura ünnepi műsorral készültek, majd az oklevelek, serlegek és jutalom belépőjegyek átadása következett. Városunk négy oktatási intézményéből díjazták az élenjáró diákokat, így a Berzsenyi Dániel Gimnázium és Szakképző Iskola, a Celldömölki Városi Általános Iskola, a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola valamint az Ádám Jenő Zeneiskola Alapfokú Művészeti Iskola növendékei illetve felkészítő tanáraik részesültek elismerésben. Az intézményekből egyénileg 48 tanuló és 30 csapat mehetett fel a színpadra, hogy megérdemelt jutalmát átvegye. Egyénileg „Celldömölk Kiváló Tanulója” valamint a „Celldömölk Kiváló Sportolója” díjak kerültek kiosztásra, míg a csapatok a „Celldömölk Kiváló Tanulói Csapata” illetve „Celldömölk Kiváló Sportolói Csapata” elismeréseket vehettek át.


b-vzs

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb