Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Veterán játékosok mérkőztek

2014.06.26.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

Két napig pattogott a ping-pong labda a Városi Sportcsarnokban. Június 13-án és 14-én veterán játékosok mérték össze tudásukat az országos asztalitenisz versenyen.  



40 év felettiek jelentkezhettek arra az országos veterán asztalitenisz versenyre, mely első alkalommal került megrendezésre Celldömölkön. A hétvégi tornán 53-an álltak asztalhoz, ebből 4 női versenyző volt és 49 férfi, köztük két celldömölki. Gulyás Vince, a Veterán Bizottság elnöke azt mondja, az országos ranglistaversenynek évente 8-9 fordulója van. A celli versenyre a mezőny fele jött el, ami betudható a nagy távolságnak (hiszen az ország minden részéről érkeztek asztaliteniszezők), illetve a tanévzárók időpontjával való ütközésnek. Ennek ellenére remek hangulatban zajlott a mérkőzés és kemény küzdelem folyt a játékosok között - tette hozzá a szervező.

A verseny legidősebb játékosa 75 éves volt, de van nála idősebb asztaliteniszező is, aki a 85. életévében jár, ő évente általában két-három tornán indul el. A játékosok életkorukat tekintve csoportmérkőzésekben mérték össze tudásukat, külön játszottak a 40-49, 50-59, 60-64, 65-70; 70-74 év közöttiek és a 75 év felettiek.

A versenynek otthont adó Városi Sportcsarnokban öt kategóriában hirdettek győzteseket egyéni és páros versenyszámokban egyaránt. A celldömölkiek páros mérkőzésben bizonyultak jobbnak, Máté Gyula és Tamás László korosztályukban harmadikak lettek.

b-vzs

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb