Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Évzáró a Szent Benedek Katolikus Általános Iskolában

2014.06.17.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

Június 14-én a Szent Benedek Katolikus Általános Iskolában is búcsút vettek a végzős tanulóktól és ünnepélyes keretek között lezárták a tanévet.  



A ballagó nyolcadikosoktól a hetedik osztályosok nevében Zolnai Fanni köszönt el, majd a végzősök sorából Nagy Donát, Mód Anna, Vekszli Anna és Virágh Dorottya lépett ki, hogy mielőtt elhagyják az iskola kapuját, megköszönjék azt a szeretetet, amit a nyolc év alatt kaptak.

A 21 ballagó diákot Czupor Attila igazgató is köszöntötte, aki arra kérte a fiatalokat, hogy bármit hoz a jövő, mindig tartsanak ki azok mellett az értékek mellett, amire az iskola tanította őket. A tanévzáró ünnepségen néhány benedekes diák verset szavalt, az énekkarosok pedig az iskola fennállásának 20. évfordulójára emlékeztek meg.

Kirner Antal Zoltán plébános ünnepi beszédében mustármaghoz hasonlította az iskolát, mely húsz év alatt akkora fává terebélyesedett, hogy szeptemberben két osztálynak át kellett költözni a klastromba, ami 300 millió forintos támogatással megújul a jövőben.

Az ünnepség folytatásában a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola Fejlesztéséért és Tanulóiért Alapítvány díjainak átadására került sor, melynek első fokozatát Karáth Péter, második fokozatát Virágh Dorottya kapta meg. Végezetül a különböző tanulmányi versenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok és a jó tanulmányi eredményt elérő tanulók jutalmazásával zárult a tanév.

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb