Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Kicsengettek

2014.06.16.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

180 tanítási nap után sok más oktatási intézményhez hasonlóan a Berzsenyi Dániel Gimnázium és Szakképző Iskolában is megszólalt az utolsó csengőszó, és elkezdődött az iskolások 11 hetes vakációja.  



A 2013/2014-es tanév hagyományosan ünnepélyes tanévzáróval ért véget, amit a Szentháromság téri szökőkútnál szerveztek meg. A rendezvényen elsőként Fehér László polgármester köszöntötte az intézményben tanuló több mint 450 diákot és pedagógusaikat. A városvezető amellett, hogy a nyári szünidőre jó pihenést kívánt, elmondta, hogy annak érdekében, hogy a mindennapi tanítás korszerű körülmények között folyjék az iskolában, az önkormányzat, ha lehetősége adódik, megpályázza a gimnázium épületének felújítását.

Minden tanévzáró ünnepély egyben számvetés is – hangzott el az ünnepségen, ahol Sipos Tibor igazgató értékelte az elmúlt 10 hónap munkáját és számszerűsítette a tagintézmények tanulmányi átlagát. A kimagasló tanulmányi és versenyeredményt elért diákok könyvjutalomban részesültek, felkészítő tanáraik munkáját pedig külön megköszönte az igazgató. Az intézmény az idei évben is kiírta az „Év tanára” címet, melyet a diákok szavazatai alapján a szakiskolában Dittman Gergely nyert el, a gimnáziumban pedig Mészáros Gábor, aki harmadszor lett a legnépszerűbb a diákok körében. A vándorkupát, amit az iskola sporttagozata minden évben a legjobb sportolónak ítél oda, Erdélyi Regina kapta meg. A tanévzáró ünnepség után az osztályok visszavonultak tantermeikbe, ahol kézhez kapták a bizonyítványaikat.

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb