Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Családi nap a városi iskolában

2014.05.25.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

Vidámság, napsütés és szórakozás foglalta keretbe az idei évben a Városi Általános Iskola családi napját, amit a pedagógusok a Szülői Munkaközösséggel közösen szerveztek a diákok részére gyereknap alkalmából.  



A kora nyárias időjárás kedvezett a szabadtéri programoknak, az intézmény valóságos játszóházzá alakult át május 24-én. A tanulók birtokba vették az iskola udvarát, tornatermét és sportpályáit, aki akart talált az érdeklődésének megfelelő szórakozást. Voltak, akik különböző ügyességi versenyekre neveztek be, vagy logikai feladatok megoldásával múlatták az időt, mások inkább az árnyékon meghúzódva figyelték társaikat. Aki sportolni szeretett volna az röplabdázhatott, focizhatott, pingpongozhatott vagy akár ugrálókötelezhetett is, a legnagyobb népszerűsége azonban kétségkívül a vízifocinak volt.

 

Délután a szülők is bekapcsolódtak a családi nap programjába, de nemcsak nézőként, hanem versenyzőként vettek részt a sportversenyeken. Később a színpadon folytak az események, az iskola diákjai mutatták meg tehetségüket, majd showtáncosok és rockisok szórakoztatták a közönséget. A közösségformáló céllal szervezett egész napos rendezvény láthatóan jó hangulatban telt, a műsorokat a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezték.  


b-vzs


dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb