Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Erős emberek

2014.04.25.

Németh Nóra

Április 18-án ismét az erős emberek vették birtokba a KMKK előtti teret. A két napos megmérettetésen a résztvevők számos versenyszámban próbálhatták ki magukat, hogy kiderüljön ki az erősek legerősebbike. 



Az erős emberek kupáját immár második alkalommal rendezték meg városunkban. A versenyre kilencen neveztek az ország minden tájáról, köztük szerepeltek fiatal kezdők és rutinos erőemberek is. A verseny fő szervezői, Döbrösi Géza és Hajmási Zsolt, az Energie Fitness tulajdonosai és a Magyar Erősember Szövetség vezetője, Darázs Ádám egyaránt örömüket fejezték ki, hogy a megmérettetés idén is megvalósulhatott.

Április 18-án pénteken öt órakor vette kezdetét a verseny, amelyet Fehér László polgármester nyitott meg beszédével. Az első nap programjában kamionhúzás, rönknyomás és autóemelés szerepelt. Már az első három versenyszám alatt egyértelművé vált, hogy a versenyszámok kivételes fizikumot és felkészültséget igényelnek a sportolóktól. Az idei évben az első napot egy extra program zárta, az érdeklődők este az Art Moziban megtekinthették Kathi Béla új filmjét, a Támadás2-t.



Szombat délelőtt a helyiek is bizonyíthatták erőnlétüket egy fekvenyomóverseny keretén belül. Kettőtől viszont ismét az erős embereké volt a terep a főtéren. A délutáni programban ezúttal a kamionhúzás ülve, az egykezes súlykinyomás, az izlandi kereszt, és a kőgolyó-emelés című versenyszámok szerepeltek. Az erőpróba résztvevői mind pozitívan nyilatkoztak a rendezés színvonaláról és a versenyszámok összetételéről.

A versenyek után ünnepélyes eredményhirdetés következett, ahol mindenki átvehette a neki járó díjat. A dobogó legfelső fokára álhatott Hrozik Gábor Dunaújvárosból, második lett Sebestyén János Mezőszilasról, a harmadik helyezést pedig Hajnal Tamás érte el Martfűről.

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb