Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Gurul a város

2014.04.07.

Németh Nóra

Április 5-én Gurul a város címmel rendeztek versenyt a kerékpározók, rollerezők, görkorcsolyázók és gördeszkázók részére. A verseny helyszínéül az Ifjúság tér szolgált, ahol szombat reggel 9-kor gyűltek össze a kerekezni vágyók. 

Szombat délelőtt immár ötödik alkalommal rendezték meg a Gurul a város elnevezésű versenyprogramot, ezúttal a CVSE és a CSÖCE közös szervezésében. Az eseményen két kategóriában versenyezhettek a gyerekek: az óvodások és alsó tagozatosok az első, a felsősök és a középiskolások pedig a második kategóriában indulhattak.

A verseny fő szervezői közül Gyuricza Imre, a verseny ötletgazdája és Kondics Balázs nyilatkoztak. Mindketten nagyon örültek, hogy szép számmal neveztek a gyerekek, és úgy érzik, hogy a verseny az évek során egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Fontosnak tartják az ehhez hasonló rendezvények szervezését, ahol a fiatalok bizonyíthatják ügyességüket, rátermettségüket.

A gyerekek már reggel 9 órakor gyülekeztek az Ifjúság téri betonplaccon, ami a próba helyszínéül szolgált. A 10 órás megnyitó után a résztvevők közösen járták be a pályát, majd egyesével álltak rajthoz, hogy a versenybírók mindenki futamidejét pontosan lemérhessék.

Mind a négy versenyágnak akadt versenyzője. A legnépszerűbb eszköz egyértelműen a kerékpár volt, de természetesen akadtak versenyzői a görkorcsolyának, a rollernek és a gördeszkának is. A versenyt követően szervezők a polgármesterrel együtt hirdették ki az eredményeket, és adták át a díjakat. Természetesen senki nem távozott üres kézzel, a helyezettek mellett az összes versenyző kapott ajándékot és emléklapot is a részvételért. A Gurul a város idei versenye is sikeresen zárult, sok fiatal kerekező jött el, hogy összemérhesse gyorsaságát és ügyességét.

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb