Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Tavaszköszöntő ünnepséget tartott a város

2014.03.31.

Németh Nóra

Tavaszköszöntő ünnepséget tartott a város. Március 29-én délután négy órától vette kezdetét a program a Szentháromság téren, ahol a számos sztárvendég fellépése mellett a szökőkút elindítására is sor került. Az eseményen beszédet mondott Fehér László polgármester. 



Szombat délután tavaszköszöntő "térnyitó" ünnepséget tartott a város a Szentháromság téren. A program nevéhez hűen kellemesen tavaszias időjárás járult a rendezvényhez. Négy órakor vette kezdetét az ünnepély, amit a polgármester nyitott meg. Ezt követően Söptei Józsefné mondott rövid beszédet, amelyben kiemelte, hogy a szökőkút ünnepélyes elindításából és a tavaszköszöntőből szeretnének hagyományt teremteni, és a későbbiekben minden évben megrendezni. A koncertek sorozatát a Varnyú Country kezdte meg, akik rendkívül szórakoztató gyerekműsorral léptek fel. Nagy sikert arattak a legkisebbek között, akik még a színpadra is bátran felmerészkedtek énekelni, táncolni. Ezután következett a szökőkút ünnepélyes elindítása, amit a polgármester beszéde kísért. Fehér László elmondta, hogy számos tavaszi programot terveztek az idei szezonra-többek között megemlítette a Tulipán Fesztivált is-és remélik, hogy sikereket és népszerűséget fognak elérni. Közben elindult a szökőkút is, amit a téren összegyűlt tömeg lelkesen ünnepelt. Ezután a polgármester a CVSE által szervezett egészségnapon megrendezett rajzverseny helyezettjeit hirdette ki, és adta át díjaikat. Öt órától a Potyautasok nevű zenekar adott koncertet.

  

A celldömölki együttes tagbővüléssel és új névvel debütált a színpadon. A közönség hangos tapssal bíztatta a tehetséges helyieket. Ezután pedig 6 órakor a televíziós tehetségkutatókból jól ismert Szabó Ádám lépett fel. A fiatal tangóharmonikás is nagyon nagy sikert aratott, sokan jöttek el meghallgatni a koncertet, ami egyben a térnyitó záró-produkciója is volt. A téren a színes programoknak és a kellemes időnek köszönhetően sokan gyűltek össze. A különböző korosztályok egyaránt élvezték a változatos programokat, műsorokat. 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb