Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Egészségnap

2014.03.31.

Németh Nóra

Tavaszi egészségnapot szervezett a CVSE. Az egész napos rendezvényt március 29-én tartották a KMKK épületében és a Szentháromság téren, melynek keretén belül lehetőség volt egészségállapot-felmérésekre, tanácsadások meghallgatására, sportolásra és egyéb játékokra. 



A CVSE „Sporttal az egészségért Kemenesalján” programsorozat keretén belül szervezte meg a szombati egészségnapot. A programok 10 órától kezdődtek a Szentháromságtéren, ahol a szakemberek által teljes egészségállapot-felmérést lehetett végeztetni: vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint-mérés, testtömegindex-számítás, szív- és érrendszeri betegségek rizikófelmérése. Az óvodások és a kisiskolások szórakoztató fejlesztő táncon vehettek részt, az érdeklődők pedig megtekinthették a Balla József olimpiai ezüstérmes birkózóról készült emlékfilmet. Délután családi programok, mentő- és elsősegélynyújtás bemutató, rajzverseny és egyéb programok várták az egészségnapra érkezőket.



Balász Béla, a CVSE elnöke elmondta, hogy egy tavalyi európai uniós pályázaton belül sikerült támogatást elnyerniük a programra, ami 2013 szeptemberétől egészen 2014 augusztusáig tart. A program célja, hogy különböző rendezvények, versenyek formájában meg tudják mozgatni a városlakókat, fel tudják hívni a figyelmüket az egészséges életmód, a sport fontosságára.

A programsorozat tehát augusztus végéig tart, melynek keretében-főként az elkövetkezendő hónapokban- számos verseny, sportrendezvény, életmódtábor kerül majd megrendezésre, ahova a szervezők szívesen várják a résztvevőket, érdeklődőket.

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb