Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Retro farsang a katolikus iskolában

2014.03.02.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

A Szent Benedek Katolikus Általános Iskola Szülői Munkaközössége február 22-én tartotta hagyományos farsangi rendezvényét. A diákok által színpadra vitt műsor igazi retro hangulatban zajlott.

  


Önök kérték, Ki mit tud? Három kívánság és Cimbora. Néhány műsor csak említésszerűen, ami valószínűleg sokakban felidézi az ifjúságukat. Ez volt a célja a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola diákjainak, akik a retro környezetben megrendezett farsangi műsorukkal a hetvenes, nyolcvanas évekbe repítették vissza a közönséget. Az osztályok a húsz, harminc évvel ezelőtti zenei slágerekre tanulták be a koreográfiákat. Az első osztályosok a Neoton Famíliától ismert Katicabogárka dalra ropták, a nagyobbak Hungária koncertre vitték a szüleiket.

   

A Retro Csatornán a Gazdagréti lakótelep szomszédjainak életét követhették nyomon a nézők, miközben a másodikasok révén megérkeztek a Nagy ho-ho horgászok, majd később a Hupikék Törpikék is. Nemcsak a zene, hanem a bakelitlemezekkel díszített színpad is a retro élményt erősítette a közönségben. Nagy sikert aratott az elsősök cowboy tánca valamint Kirner Antal Zoltán plébános néptánca, nem beszélve a nyolcadik osztályos fiúk fűszoknyájáról…A Szülői Munkaközösségi bál bevételét diákprogramok támogatására fordítja az intézmény.


b-vzs

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb