Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Fehér László az ellenzéki pártok közös jelöltje

2014.03.02.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

Összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat Fehér László, a baloldali ellenzéki pártok közös jelöltje. Ezt a február 26-i közös sajtótájékoztatón jelentették be az Összefogás vasi képviselői. 



Február 26-ig a választási induláshoz szükséges számú ajánlás többszörösét gyűjtötte össze Fehér László. Ezzel hivatalosan is nyilvántartásba vette a választási bizottság Vas megye 2. számú választókerületében a baloldali Összefogás MSZP-s színeiben induló országgyűlési képviselőjelöltjeként. - Ezt a február 26-i közös sajtótájékoztatón jelentették be az MSZP – Együtt – Demokratikus Koalíció – PM – MLP vasi képviselői. Fehér László országgyűlési képviselőjelölt elmondta, hogy az elkövetkezendő hetekben a körzet mind a 77 településére el szeretne jutni; lakossági fórumok, kitelepülések keretében hívja párbeszédre az embereket, folytatva a támogatói aláírások gyűjtését.

A képviselőjelöltet a Demokratikus Koalíció támogatásáról biztosította Varga Lívia, a DK Vas megye 2. számú választókerületének vezetője. „Tisztességes, becsületes embernek tartom, aki biztos, hogy nem okoz csalódást a választóinak” – ezekkel a szavakkal jellemezte a DK ügyvivője a baloldali Összefogás közös jelöltjét. Meglátása szerint, „ebben a jogi környezetben csak az összefogás vezethet eredményre”, a korábbi vitáikat félretéve, együttműködve lehetnek esélyesek a választásokon.

Az Együtt-PM szövetség képviseletében Galamb István volt jelen a sajtótájékoztatón. „Aktivistáink a következő napokban elkezdik a kitelepüléseket, és tovább folytatják azokat a kaputól kapuig tartó beszélgetéseket, amelyek révén próbáljuk meggyőzni az embereket arról, hogy változás kell ebben az országban” – fogalmazott Galamb István. Hangsúlyozta, hogy annak a szemléletnek, amit Fehér László képvisel, nem csak helyi, hanem országos szinten is meg kell jelenni a politikában, összefogásra alapozó városvezetői szemlélete a parlamenti munkában is jó példaként szolgálhat. A baloldali Összefogás politikusai legvégül arra kérték a választókat, hogy támogassák szavazatukkal Fehér László országgyűlési képviselővé válását.


b-vzs

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb