Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Evangélikus bál a templom javára

2014.02.04.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó báli időszakban egymást követik a különböző közösségek jótékonysági báljai. Február elsején a celldömölki evangélikus gyülekezet tartotta báli műsorát a művelődési központban.  


Kiniczkyné Csite Nóra szervezésében az egyházközösség tavaly hagyományteremtő céllal első ízben rendezte meg az evangélikus bált. A kezdeményezés sikeres volt, így idén is lett folytatása a jótékonysági estnek. A művelődési központ színháztermében gyülekező vendégeket Rác Dénes Jakab apostol szavaival köszöntötte, majd különböző kulturális műsorok szórakoztatták a bálozó közönséget. Felléptek a Hajnalcsillag Evangélikus Óvoda gyermekei, a Liszt Ferenc Vegyeskar és Kövesdi Miklós Gábor író-humorista, aki stand up esttel szerepelt a műsorban. Egy rövid szünet után Bérdi Réka, Kiss Valentina, Gregorich Zsófia és Fülöp


 


Balázsné vonósnégyese szórakoztatta a hallgatóságot, majd a konfirmandusok tánca hivatalosan is megnyitotta az evangélikus bált. Az est sztárvendége Mészáros János Elek volt, aki egy tehetségkutató műsorban indult el a világot jelentő deszkák felé. A gyülekezet a bált jótékonysági céllal szervezte, az est bevétele az evangélikus templom belső festésének felújítását szolgálja.


b-vzs

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb