Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Újévi operettgála a Maya Trióval

2014.01.21.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

Országjáró újévi operettgálájával Celldömölkre is elérkezett január 18-án a Maya Trió és tánckara. Az egész estés műsor sztárvendége Peller Károly volt, a Budapesti Operettszínház művésze. 

Ki ne ismerné a ’Kár itt minden dumáért’, a ’Legyen a Horváth-kertben Budán’, vagy az ’Éjjel az omnibusz tetején’ című ismert operetteket? Ilyen örökzöld slágerektől, klasszikus melódiáktól zengett január harmadik hétvégéjén a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár színházterme. A Horváth Melinda, Kamenik Klaudia és Mohácsi Attila alkotta trió szórakoztató operettgálát hozott városunkba az újév köszöntésére. A művészek feladatuknak érzik, hogy életben tartsák és a fiatalok körében népszerűsítsék az operett műfaját.

A műsor első részében a két világháború közötti hangulatba kalauzolta közönségét a trió. Eisemann Mihály, Zerkovitz Béla világhírű slágereit szólaltatták meg az énekesek, majd a szünet után a klasszikus magyar operettek közül válogattak. Felidézték Lehár Ferenc és Kálmán Imre egy-egy darabját. A gálaestre sztárvendégként érkezett Peller Károly, a Budapesti Operettszínház művésze, aki ugyancsak ismert operetteket hozott magával. A gálaműsor a Maya Trió tánckarától és a humoros jelenetektől vált igazán szórakoztatóvá. A művészek a két órás műsor ideje alatt megmutatták, milyen az, amikor az operett és a színház találkozik a színpadon.

b-vzs

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb