Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Ismét a celli pingpongosok lettek a legjobbak

2014.01.04.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

December 23-án rendezték meg Szombathelyen a Vas Népe hagyományos díjátadó ünnepségét, ahol a 2013-as év legjobb sportolóit, edzőit köszöntötték. Az év legjobb csapatának díját a sorozatban negyedszer bajnok Celldömölki VSE-Swietelsky Wewalka asztaliteniszezői kapták.

 

Több mint négy évtizedes hagyomány már, hogy az adott év lezárásaként a Vas Népe szervezésében a legeredményesebb vasi sportembereket köszöntik Szombathelyen. Tizenkét éve egy héttagú kuratórium választja meg a férfi, női, csapat és edzői kategória legjobbjainak díjazottjait, de meghívást kapnak a legjobb eredményeket elért utánpótláskorú sportolók is.



A Celldömölki VSE-Swietelsky Wewalka asztaliteniszezői ismét a dobogó legfelső fokára állhattak fel. Fazekas Péter – aki nem mellékesen a TOP 12 bajnokságot is (ami a magyar bajnokság után a második legrangosabb verseny) megnyerte 2013-ban - összességében pozitívan értékelte a csapat eddigi teljesítményét. Klampár Tibor vezető edző is reménykedve várja a szezon folytatását, hiszen a csapat legutóbb hazaiban döntetlent játszott, így holtversenyben első helyen állnak a pécsiekkel, de reményeik szerint ezt sikerül kijavítaniuk a tavasszal. A szuperligában bejutottak az elődöntőbe, és nagy eséllyel pályáznak a döntőre is.

A 2013-as év legjobb Vas megyei férfi sportolójának Pars Krisztiánt, a Dobó SE világbajnoki ezüstérmes kalapácsvetőjét, illetve a nem olimpiai sportágban Dancsó Zoltánt, a light-contact szabályrendszerben, 89 kg-ban világbajnoki ezüstérmet szerző kick-boxost választotta a kuratórium. Az év edzője Németh Zsolt (Pars edzője) illetve Koszogovits Mihály (Dancsó mestere) lett. A csapatoknál második helyen végzett a Répcelaki SE tekecsapata, harmadik helyre szorult a szombathelyi Haladás labdarúgó-együttese. A dobogó első helyén álló Celldömölki VSE-Swietelsky Wewalka asztaliteniszezőinek ezúton is gratulálunk és további eredményes küzdelmet kívánunk!

b-vzs

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb