Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Ünnepség az idősek tiszteletére

2013.10.20.

Baranyai-Vajda Zsuzsa

1991 óta a Föld szinte minden országában október 1-én a figyelem a szépkorúakra irányul. E jeles esemény alkalmából szervezett ünnepi műsort a Népjóléti Szolgálat Idősek Klubja, melyre szép számmal jelentek meg nyugdíjaskorú vendégek az intézmény klubhelyiségében.

A rendezvényre a Merseváti Idősek Klub tagjai is hivatalosak voltak, akik szeptember elsejétől a Népjóléti Szolgálatba integrálódtak.


 



 


 


Az ünnep jelentőségéről Kuruczné Falusi Tünde, a Népjóléti Szolgálat Idősek Klubjainak részlegvezetője emlékezett meg, aki beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik hosszú élet munkáját maguk mögött hagyva, továbbadják tapasztalataikat, bölcsességüket a következő generációnak. „Feladatunk lehetővé tenni számukra az öregkorhoz méltó életet, támaszt nyújtani nekik a pihenés éveibe. Vigyázni kell rájuk, segíteni őket, érezzék, hogy nem hagyjuk magukra őket, hogy fontos részei az életünknek.” – fogalmazta meg gondolatait a részlegvezető. A városvezetés nevében Fehér László polgármester ajándékkosárral köszöntötte az ünnepelteket, akiknek továbbra is jó erőt és egészséget, tartalmas boldog életet kívánt gyermekeik, unokáik körében. Az ünnepséget jelenlétével megtisztelte Benkőné Remport Lilla, önkormányzati képviselő valamint Csizmaziáné Hubert Mária, a Népjóléti Szolgálat igazgatója. A köszöntő gondolatok után a zenéé lett a főszerep. Gosztola Dorina és Turi Gábor lépett közönség elé, akik örökzöld slágereket hoztak el, és még a közönséget is bevonták a dallamos nótákba. A nosztalgiaműsort vacsora és tombolasorsolás követte, majd estig tartó mulatozással zárult az idősek világnapja alkalmából szervezett hagyományos rendezvény.


 


BVZS 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb