Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Celldömölki sikerek a megyei rajzversenyen

2013.07.09.

Az idei tanévben nagyszerű eredményt értek el a celli diákok a Dési Huber István nevével fémjelzett megyei rajzversenyen. A megmérettetés két fordulóból állt, elsőként egy előzetes otthoni feladatot kellett készíteni: a kisebbeknek „Az én családom”, a nagyobbaknak „Ilyen vagyok én!” címmel. A Megyei Képtárban szervezett döntőn újabb próbákat kellett kiállniuk a diákoknak. A 3-4. osztályosokra tematikus képalkotás várt, míg az idősebbeknek egy csendéletet és egy színes, kreativitásra épülő feladatot kellett a helyszínen megoldaniuk. A végső sorrend az összesített eredmények alapján alakult ki:


3-4. évfolyamosok kategóriájában első helyezett lett Tóth Petra, a Celldömölk Városi Általános Iskola 4.a osztályos tanulója (felkészítője: Horváth Lászlóné), második lett Molnár Orsolya, a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola 4. osztályos tanulója (felkészítője: Molnár Istvánné).


A 7-8. évfolyamosok kategóriájában Huszár Anikó, a Celldömölk Városi Általános Iskola 8.c osztályos tanulója kapta meg az első helyezettnek járó díjat, harmadik Bakk Kristóf lett a Celldömölk Városi Általános Iskola Alsósági Tagiskolájának 8. osztályos diákja. Különdíjat kapott Csótár Hanna, aki a Városi Általános Iskola 7.d osztályába jár. A versenyre Skriba Zsoltné készítette fel a tanulókat.


A középiskolások mezőnyében első helyen végzett Németh Nikoletta, a Berzsenyi Dániel Gimnázium és Szakképző Iskola 11.a osztályos tanulója, akit Horváth Lászlóné segített a felkészülésben.


 


VZS

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb