Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Asztalitenisz

2011.04.08.

Asztalitenisz


Eredmények:


NB II.

CVSE-SWIETELSKY-WEWALKA II. - Hévíz SK 10:8



Benák András 3, Ölbei Péter 2, Máthé Gyula 2, Orbán Renátó 1, Benák - Ölbei, Máthé - Orbán párosok.

Nagy küzdelemben nyertek a celliek.

 

NB III.

CVSE- SWIETELSKY-WEWALKA III. - Sümegi VSE 16:2



Fehér László 4, Tamás László 4, Balázs Gyula 3, Gyömörei Pál 3, Fehér - Tamás, Balázs - Gyömörei párosok.

A hazaiak legázolták a szerényebb képességű vendégeket.





CVSE-SWIETELSKY-WEWALKA IV. - Turris Se Sopron II. 8:10



Teket Attila 3, Szabó Ferenc 2, Talián Csaba 2, Csupor Máté 1.

A Teket - Szabó párosnak volt hét mérkőzéslabdája, mégis veszítettek. A végelszámolásnál ez a mérkőzés nagyon hiányzott.



 





Történelmi siker: magyar bajnok a celldömölki asztalitenisz-csapat!

Vas megyében igazi asztalitenisz fellegvár Celldömölk. Hosszú évek óta több csapattal veszünk részt a nemzeti bajnokságban. Extra Ligás csapatunk az utóbbi  években három alkalommal is ezüstérmes volt, ám az elmúlt szezonban celldömölki sporttörténeti eredményt ért el: megnyerte a Magyar Bajnokságot! Az NB II-ben, NB III-ban és a Megyei Osztályban is küzdünk a bajnoki pontokért. (az NB III-ban 2 csapattal is) Nagy figyelmet fordítunk az utánpótlásképzésre. A sportolók heti 5 alkalommal vehetnek részt edzéseken. Asztaliteniszezőink egyéni versenyeken is megmérettetik magukat.


Extra Ligás csapatunkban a 2008/09-s évben Klampár Tibor edző irányításával Lindner Ádám, Podpinka András és Molnár Krisztián szerepelt. Az együttes a küzdelmek során végig a bajnokság megnyerésére is esélyes csapatként lépett pályára. Május 22-én Budapesten a BVSC ellen dőlt el a bajnoki cím sorsa, ahol - küzdelmes mérkőzésen - a csapatnak az ezüst érem jutott. 

A 2009/10-es szezonban a csapat új összeállításban- Lindner Ádám, Fazekas Péter Pagonyi Róbert- lépett asztalhoz. A 2010. június 9-én a Lombard (volt BVSC) otthonában lejátszott döntőt csapatunk 4:5 arányban megnyerte, így történelmi sikernek örülhetnek a celldömölki asztalitenisz rajongók: városunk sporttörténelmében először nyert országos bajnokságot celli csapat! GRATULÁLUNK A JÁTÉKOSOKNAK, SZAKVEZETŐKNEK, SZPONZOROKNAK ÉS MINDENKINEK, AKI VALAMIT IS TETT  EZÉRT AZ ÓRIÁSI SIKERÉRT!  

 A 2010/11-es szezonban továbbra is Klampár Tibor vezetőedző irányítása mellett a  Lindner Ádám, Fazekas Péter, Kriston Dániel, trió lép asztalhoz a Celldömölki színekben.


A csapat fő szponzorai: Swietelsky vasúttechnika kft és a Wewalka Cukrásztermék Gyártó és Kereskedelmi Kft.


A tabella jelenlegi állása itt is megtekinthető!

A szakosztály vezetője Balázs Béla, a nem Extra Ligás csapatoknál és az utánpótlás korú játékosoknál Obráz István és Ölbei Péter látja el az edzői feladatokat.

Cimkék

sport

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb