Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Települési figyelemfelhívó akció - Ság hegyi Szüreti Napok

2021.09.27.

 „TE TEGYÉL ÉRTE!” – KLÍMATUDATOSSÁGOT ERŐSÍTŐ


LAKOSSÁGI SZEMLÉLETFORMÁLÁS CELLDÖMÖLKÖN


Projektazonosító: KEHOP-1.2.1-18-2018-00093


Kedvezményezett: Celldömölk Város Önkormányzata





TELEPÜLÉSI FIGYELEMFELHÍVÓ AKCIÓ – Ság hegyi Szüreti Napok


 


A 2021.09.25-én megrendezésre került Ság hegyi Szüreti Napok Celldömölk városának nagyrendezvénye, amely hagyományos módon hosszú évek óta szerveződik nagy látogatottsággal. Ezt szem előtt tartva kapcsolódtunk a projekt célkitűzéseit figyelembe véve, és szerveztünk klímastandot Alsóság Városközpontba.

A kilátogatók az animátoroktól megismerhették a klímavédelem területén már megvalósult jó példákat, környezetbarát megoldásokat, energiatakarékos tippeket. Az érdeklődők elolvashatták a Klímabarát Települések Szövetségének kiadványait.

A játékos kedvűek kipróbálhatták az újrahasznosított anyagokból készült memória játékot és egyéb játékokat, tölthettek klímakvízeket, kérdőíveket, a bátrabbak megmérhették Öko-lábnyomukat is.

A Szelektáljunk közösen! akció keretében kihelyezésre kerültek szelektív hulladékgyűjtők, amelyekkel a megfelelő szelektív gyűjtőkbe való elhelyezésre ösztönöztük a résztvevőket.

Az eseményen kitöltésre került 100 db Klímatudatossági kérdőív, valamint 64 db Családi klímakvíz. 50 fő végezte el az ÖKO-lábnyom mérést és a fiatalabb korosztályból 50 fő készített kupakból játékot, dísztárgyat.


 


Az eseményen készült képek megtekinthetők a KEHOP-1.2.1-18-2018-00093 - „Te tegyél érte!” – klímatudatosságot erősítő lakossági szemléletformálás Celldömölkön aloldalon.



 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb