Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Települési figyelemfelhívó akció - Alsósági Tavaszi Napok

2021.06.14.

 „TE TEGYÉL ÉRTE!” – KLÍMATUDATOSSÁGOT ERŐSÍTŐ


LAKOSSÁGI SZEMLÉLETFORMÁLÁS CELLDÖMÖLKÖN


Projektazonosító: KEHOP-1.2.1-18-2018-00093


Kedvezményezett: Celldömölk Város Önkormányzata


 


TELEPÜLÉSI FIGYELEMFELHÍVÓ AKCIÓ – Alsósági Tavaszi Napok


 


2021.06.12-én az Alsósági Tavaszi Napok Celldömölk városrészéhez, Alsósághoz kapcsolódó nagyrendezvény, amely hagyományos módon már évek óta megszervezésre kerül. Ezen esemény keretében került felállításra Celldömölk Város Önkormányzatának klímastandja egy települési figyelemfelhívő akció keretében.

A programon keresztül hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a klímaváltozás napjaink egyik legnagyobb gazdasági és társadalompolitikai kihívása, mely a gazdaság egyes területein kívül a társadalom minden rétegét érinti, és befolyásolja a közeljövő életminőségét is.

A kitelepülés nyújtotta lehetőségek kipróbálása által a családok, ezáltal az összes korosztály megszólításra került. Az animátor kollégák segítségével és vezetésével klímatudatosságot formáló klímakérdőív, kvíz kitöltésére, öko-lábnyom mérés elkészítésére és műanyag kupakokból játékok, dísztárgyak készítésére került sor. A legkisebbek a rajztudásukat mutathatták meg változatos eszközök segítségével a témában.

Az eseményen kitöltésre került 100 db Klímatudatossági kérdőív, valamint 50 db Családi klímakvíz. 50 fő töltötte ki az ÖKO-lábnyom mérést és elkészítésre került összesen 30 db kupakjáték.


Az eseményen készült képek megtekinthetők a KEHOP-1.2.1-18-2018-00093 - „Te tegyél érte!” – klímatudatosságot erősítő lakossági szemléletformálás Celldömölkön aloldalon.

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb