Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Szemléletformálási Akciónap Családok részére

2021.08.23.

„TE TEGYÉL ÉRTE!” – KLÍMATUDATOSSÁGOT ERŐSÍTŐ


LAKOSSÁGI SZEMLÉLETFORMÁLÁS CELLDÖMÖLKÖN


Projektazonosító: KEHOP-1.2.1-18-2018-00093


 


Kedvezményezett: Celldömölk Város Önkormányzata




 


Szemléletformálási Akciónap Családok részére – Vulkán Gyógy- és Élményfürdő szülinap


 


2021. augusztus 20-án a Celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő születésnapi rendezvényei keretében valósult meg a projektben tervezett szemléletformálási akció.

Felállításra került a születésnapi rendezvényen részt vevő fürdőzők, látogatók aktív részvételével Celldömölk város klímastandja újrahasznosított anyagokból.

A Válogass! című feladat során az összekevert hulladékokat kellett fajtánként szétválogatni, aki a legyorsabban végzett, és hibátlanul teljesítette a feladatot, az nyert. Ez a feladat nagyon népszerű volt mind a felnőtt, mind a gyerek fürdőlátogatók körében.

A gyerekek között a feladatok közül a legnépszerűbb a klímaváltozással kapcsolatos színező és alkotósarok volt. A nagy meleg ellenére sok gyerek készített rajzot a klímaváltozás témakörben, ki-ki életkorának és képességeinek megfelelően.

A kirakós játékok is népszerűek voltak a gyerekek körében, ha megunták a rajzolást nagy kedvvel álltak neki a kivágott képekből, tejesdobozokra ragasztott kirakók összeállításának, itt már többször bevonták szüleiket is, ha nem boldogultak a feladattal.

Az eseményen a hulladékválogatási versenyen részt vett 30 fő, a város klímastandjának felállításánál részt vett 15 fő, a kirakózáson részt vett 30 fő, a rajzoláson részt vett 26 fő.


Az eseményen készült képek megtekinthetők a KEHOP-1.2.1-18-2018-00093 - „Te tegyél érte!” – klímatudatosságot erősítő lakossági szemléletformálás Celldömölkön aloldalon.



 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb