Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2022.

2021.10.04.

 

Meghirdetésre került a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2022

 

Celldömölk Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2022. évi fordulójához. A pályázatokat a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatalban kell benyújtani. A pályázatok rögzítésének és benyújtásának határideje: 2021. november 5.

Az „A” típusú pályázatra a celldömölki lakóhelyű, felsőoktatásban tanuló hallgatók pályázhatnak. A „B” típusú pályázatra a celldömölki lakóhelyű, a 2021/2022. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások; vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek, akik felsőoktatási intézményben kívánnak továbbtanulni a következő tanévtől.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben pályázói regisztráció után kell kitölteni, majd onnan kinyomtatva a szükséges mellékletekkel együtt (egy főre jutó jövedelem igazolására szolgáló iratok, hatósági bizonyítvány az egy háztartásban élők számáról, pályázó és testvér részéről hallgatói jogviszony-igazolás vagy iskolalátogatási igazolás, a pályázó lakcímkártya másolata, igazolás tartós betegségről, fogyatékosságról) papír alapon, aláírva kell benyújtani az önkormányzati hivatalban. A pályázói felület elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a részletes pályázati kiírás megtalálható a város honlapján. Kérjük a pályázókat figyelmesen olvassák el!

A pályázattal kapcsolatos ügyintézést Szalai-Ziembicki Dóra oktatási szakreferens végzi (Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal I. emelet 110., tel: 95/777-809, e-mail: ziembicki.dora@celldomolk.hu) hétfő, szerda, csütörtök napokon 8–12, valamint 13–16 óra között, illetve kedden, pénteken 8–12 óra között.

Letölthető dokumentumok:

Pályázati kiírás "A"

Pályázati kiírás "B”

Minta pályázati űrlap "A"

Minta pályázati űrlap "B"

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb