Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

Álláshelyek 2.

2021.09.23.

 


Celldömölk Város Önkormányzata


 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár


igazgató


A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény, a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.), valamint a kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X. 30.) EMMI rendelet alapján Celldömölk Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár igazgatói (vezető állású munkavállaló) munkakörének ellátására.


A munkaviszony tartalma:


A munkaviszony az Mt. vezető állású munkavállalókra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásával jön létre. A munkaviszony létesítésekor három hónap próbaidő kerül kikötésre. A munkaviszony teljes munkaidőben történő foglalkoztatásra jön létre. A munkavégzés helye: 9500 Celldömölk Dr. Géfin tér 1.


A betöltendő munkakör megnevezése: igazgató


A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:


A Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár Celldömölk Város Önkormányzatának felügyelete és irányítása alatt működő intézmény (költségvetési szerv). A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvényben meghatározottak szerint közművelődési intézmény, a 77. § (5) bekezdése alapján típusa: művelődési ház.


Az igazgató az intézmény egyszemélyi felelős vezetője, felelős az intézmény szakszerű és törvényes működtetéséért. Vezetői munkáját a Szervezeti és Működési Szabályzatban rögzített munkamegosztással végzi. Feladata az intézmény tevékenységének teljeskörű szakmai és gazdasági irányítása, szakszerű és törvényes vezetése. Közművelődési, kortárs művészeti (képzőművészet és irodalom) és közgyűjteményi feladatok ellátásának szervezése, összehangolása, az intézmény kiállítóhelyeinek működtetése, a kezelésében lévő gyűjtemények méltó bemutatása és menedzselése, a különböző művészeti ágak együttműködésének segítése, kiadói tevékenység. Az alapító okiratban, valamint a fenntartói és egyéb szakmai irányítói szervezetek útmutatásában foglaltak szerint.


A munkakör betöltésének feltételei:



  • büntetlen előélet és a pályázó nem áll a tevékenység folytatását kizáró foglalkozástól eltiltás hatálya alatt

  • a munkakör ellátásához szükséges magyar nyelvtudás

  • iskolai végzettség: felsőfokú végzettség és közművelődési szakképzettség vagy nem szakirányú felsőfokú végzettség és felsőfokú szakirányú szakképesítés

  • végzettségének, szakképzettségének vagy szakvizsgájának és egyben az Intézmény alaptevékenységének megfelelő feladatkörben legalább ötéves szakmai gyakorlat

  • kiemelkedő szakmai vagy szakirányú tudományos tevékenység

  • államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó, legalább 120 órás képzés igazolt elvégzése. Ennek hiányában a vezető állású munkavállalói munkakör betöltését követő két éven belül köteles a képzést elvégezni és az azt igazoló okiratot be kell mutatni a munkáltatói jogkör gyakorlójának. Aki a képzést határidőben nem végzi el és a képzés elvégzését igazoló okiratot nem mutatja be, a munkakörben nem foglalkoztatható tovább. Mentesül a képzés elvégzésének kötelezettsége alól, aki jogász vagy közgazdász szakképzettséggel rendelkezik vagy a képzést az intézményvezetői munkakör betöltését megelőzően elvégezte és azt okirattal igazolja.

  • egészségügyi alkalmasság

  • vagyonnyilatkozat-tételi eljárás lefolytatása


 A javadalmazás:


A munkabér a felek megállapodása alapján kerül megállapításra.


A munkaviszony kezdő és befejező időpontja:


A munkaviszony öt év határozott időtartamra jön létre, 2022. január.1 napjától 2026. december 31 napjáig.


A pályázathoz csatolandó iratok:



  • motivációs levél

  • fényképes szakmai önéletrajz

  • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány

  • iskolai végzettséget igazoló okirat(ok) hitelt érdemlő igazolása

  • legalább ötéves szakmai gyakorlat hitelt érdemlő igazolása

  • kiemelkedő szakmai vagy szakirányú tudományos tevékenység hitelt érdemlő igazolása

  • államháztartási és vezetési ismereteket nyújtó, legalább 120 órás képzés elvégzéséről szóló okirat hitelt érdemlő igazolása, ennek hiányában nyilatkozat arról, hogy a képzést a vezetői munkakör betöltését követő két éven belül elvégzi és az erről szóló igazolást a munkáltatói jogkör gyakorlójának bemutatja

  • részletes szakmai és vezetési program

  • bérigény megjelölése (havi személyi alapbér bruttó összege Ft-ban, egyéb személyi juttatások juttatási formánként havi szinten összesen bruttó Ft-ban)

  • foglalkozás-egészségügyi orvosi igazolás a pályázó egészségügyi alkalmasságáról

  • a pályázó nyilatkozata arról, hogy megválasztása esetén vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének eleget tesz

  • a pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul

  • a pályázó nyilatkozata arról, hogy megválasztása esetén az Mt. 211. §-a szerinti összeférhetetlenség fennáll-e, megjelölve az összeférhetetlenség konkrét jellegét, formáját

  • a pályázó nyilatkozata arról, hogy a közgyűlésen zárt ülésen történő tárgyalást kér-e vagy sem

  • a pályázó nyilatkozata arról, hogy az intézmény vezetésére, fejlesztésére vonatkozó szakmai programja Celldömölk város honlapján megjelentetésre kerülhet-e vagy sem (a nyilatkozat letölthető a honlap Közérdekű adatok/Intézményvezetői pályázatok menüből).


A pályázati kiírás az alábbi helyeken tekinthető meg:


-          Celldömölk város honlapja – 2021. szeptember 23.


-          Új Kemenesalja újság – 2021.október 14.


A pályázat benyújtásának határideje: 2021. 11. 02.


A pályázat benyújtásának módja: A pályázatot 1 eredeti példányban, zárt borítékban, „Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár igazgatói pályázat” megjelöléssel Celldömölk Város Polgármestere részére kell benyújtani postai úton vagy személyesen a 9500 Celldömölk Városháza tér 1. címre és elektronikus úton Lampért Tibor részére a lampert.tibor@celldomolk.hu e-mail címre. Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: C/4777/2021, valamint a munkakör megnevezését: Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár, Igazgató.


 A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást ad:


Farkas Gábor Celldömölk Város Jegyzője. Telefon: 95/777-810, e-mail cím: farkas.gabor@celldomolk.hu


A pályázat elbírálásának módja:


A beérkezett pályázatok előzetes szűrést követően bizottság elé kerülnek. A bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület döntést hoz.

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb