Akadálymentes verzió
Celldömölk Város címere Celldömölk Város honlapja dizájn elem

!!!KÖZLEMÉNY - Koronavírus-járvány!!!

2020.03.16.

Tájékoztatók:

 
 
 

 Közlemények

 

 

Polgármesteri határozatok

 

 

Hirdetmények

 

 

Nyilatkozatok - Videók

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Közlemények 

 

2020.03.16.

 

Fehér László polgármester közleménye

A veszélyhelyzetre vonatkozó jogszabályokkal összhangban további intézkedéseket hoztunk a koronavírus-fertőzés miatt, március 16-án, hétfő délután egyeztettünk a város, az önkormányzati hivatal és az intézmények vezetőivel a teendőkről.

 

  1. A bölcsőde és az óvodák esetében szerdától rendkívüli szünetet rendeltem el, az intézmények ügyeletet tartanak. A bölcsődéseket a saját épületükben, az óvodásokat a Koptik utcai óvodában kiscsoportokban fogadják.

  2. Az óvodai konyha és a Népjóléti Szolgálat ellátja a szükséges gyermekékeztetést, a szociális étkeztetést és a vendégétkeztetést, a kapcsolatot a Celldömölki Városi Óvodában és a Népjóléti Szolgálatban tartják az étkezést kérőkkel.

  3. A Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár (a könyvtár és a mozi is), valamint a Kemenes Vulkán Park keddtől további intézkedésig zárva tart.

  4. A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő keddtől további intézkedésig a lakossági vendégforgalom számára karbantartás miatt nem üzemel.

  5. A sportlétesítmények – a szakképző iskolában lévő városi sportcsarnok, az alsósági sportcsarnok, a CVSE–Swietelsky Aréna, a CVSE Sporttelep és az OPAL Asztalitenisz Csarnok szerdától további intézkedésig zárva tartanak.

  6. A használtcikk-piac, a csütörtöki és szombati helyi piac – kivéve az élelmiszerpiac – további intézkedésig zárva tartanak.

  7. Az Önkormányzati Hivatal az ügyintézésben a telefonos és az elektronikus kapcsolattartásra kéri az ügyfeleket. Erről a hivatal vezetése részletes tájékoztatást ad.

  8. Az esküvőkön a házasulandó feleken, az anyakönyvvezetőn és a tanúkon kívül az örömszülők és plusz egy fő vehetnek részt.

  9. A március 25-re, a képviselő-testületi üléshez kapcsolódóan meghirdetett közmeghallgatás elmarad.

  10. Kérünk mindenkit, hogy a városi játszótereket ne használják, mivel nem tudunk a folyamatos fertőtlenítésről gondoskodni.

Kérek mindenkit, hogy gyerekek, felnőttek, idősebb emberek tartsuk be az aktuális ajánlásokat mindannyiunk egészsége, élete érdekében.

Kérdéseikkel, problémáikkal keressenek bennünket, amiben tudunk, segítünk.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

 

 

2020.03.14.

 

Fehér László polgármester közleménye

Ma délután egyeztettünk a város, az önkormányzati hivatal és az intézmények vezetőivel a veszélyhelyzetben szükséges következő teendőkről.

Az óvodák és a bölcsőde esetében hétfőn és kedden felmérjük, mely gyermekek esetében nem tudják megoldani a szülők semmiképpen a napközbeni ellátást, nekik szükségszerűen ellátást biztosítunk ügyeleti rendszer keretében. Természetesen a hiányzást igazoltnak tekintjük, nem kell hozzá orvosi igazolás.

Az ellátásra szoruló gyermekek étkezése biztosított az óvoda és a Népjóléti Szolgálat által üzemeltetett konyhákban, más gyermek, diák nem mehet be az intézményi konyhák étkezőibe. Biztosítjuk a vendégétkezők ellátását, azonban új vendégétkezők ellátására, illetve számukra az ebéd kiszállítására nincsen lehetőség.

Kérjük, hogy a gyerekfelügyeletet ne a nagyszülőkkel, idős rokonokkal oldják meg, vigyázzunk az idős emberekre!
Amit lehet, mindent megteszünk a biztonságunkért, segíteni szeretnénk mindenkinek, kérjük, Önök is segítsenek egymásnak.

A szükséges intézkedésekről a későbbiekben is a www.celldomolk.hu és a TV-Cell facebook-oldalán oldalon adunk tájékoztatást.
Fehér László
polgármester
 

 

2020.03.12.

 

Fehér László polgármester az alábbiakat közli:

 

A koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban folyamatosan egyeztettünk az önkormányzat által fenntartott intézmények vezetőivel, a társintézményekkel, figyelembe vettük az aktuális cselekvési protokollt, a teendőket.

Az alapvető védekezés feltételeinek biztosítása érdekében a közösségi létesítmények mosdóiban fertőtlenítő kézmosókat helyeztünk ki.

Látogatási tilalom lépett életbe a Népjóléti Szolgálat idősellátást végző intézményeiben. Az óvodák egyelőre működnek, bezárásáról akkor döntünk, ha az iskolákat országosan bezárják.

Magyarország Kormánya 2020. március 11-én a belügyminiszter és az operatív törzs javaslatára rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött.

Az intézkedések között szerepel, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását megtiltják. Ennek megfelelően, a biztonság és a koronavírus elleni védekezés érdekében önkormányzatunk nem tartja meg a március 15-i ünnepséget. Elmarad az Alsósági Tigrisek által Pethő Petra emlékére szombatra tervezett labdarúgótorna, a Kemenesaljai Művelődési Központban hétfőre tervezett Zorán-koncert.

Vigyázzunk egymásra!

A szükséges intézkedésekről a későbbiekben a www.celldomolk.hu és a TV-Cell facebook-oldalán oldalon adunk tájékoztatást.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

Hirdetmények

 

A Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendje a veszélyhelyzet idejére

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A Kormány az ország egész területére vonatkozóan veszélyhelyzetet hirdetett ki 2020. március 11-én 15.00 órától.
A járvány visszaszorítása érdekében több intézkedés is született.


A lakosság érdekében a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadásával és ügyintézésével kapcsolatosan az alábbiakra kérem Önöket:


Lehetőség szerint csak a legfontosabb ügyekben keressék fel a Hivatalt! Halasztható ügyekben nem fogadunk ügyfeleket!
Érdeklődés érdekében használják telefonos elérhetőségeinket. (Központ: 95/777-810). Az egyes ügycsoportokban használják az elektronikus ügyintézés lehetőségét, elsősorban a www.magyarorszag.hu ügyfélkapun keresztül, vagy akár az alábbi esetekben elektronikus levél formájában is.

 

Anyakönyvi ügyek:
Telefonos érdeklődés: 95/777-821
E-mail cím: brennerne.gorza.maria@celldomolk.hu
Anyakönyvek ügyében az alábbi nyomtatványon lehetséges: 
Az elkészült kivonat postán kerül kiküldésre!
Haláleset anyakönyvezése a temetkezési vállalkozás ügyintézésében történik.
Születések anyakönyvezése a kórház kezdeményezése alapján postai úton kerül kiküldésre.

 

Házasságkötéssel kapcsolatos rendelkezések:
• a teremben az anyakönyvvezetőn kívül házasulandó pár, a tanuk, az örömszülők és további egy fő tartózkodhat
• pezsgős koccintás elmarad;
• a teremben folyamatos szellőztetés várható;
• a teremben székek nem kerülnek elhelyezésre;
• az esküvők között alkoholos fertőtlenítést végzünk.


Teljes hatályú apai elismerő nyilatkozat:
• adatok, jegyzőkönyv előkészítése lehetőleg telefonon történjen, így csak az aláírás idejére kell a helyszínen megjelenni!

 

Segély ügyek:
Telefon: 95/777-819
e-mail: finta.krisztian@celldomolk.hu
A kérelmeket az alábbi nyomtatványokon nyújthatják be ( http://www.celldomolk.hu/aloldal.php?menu=230&mod=cikk&id=267), amelyek a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal portáján is elérhetők.

 

Hagyatéki ügyek:
Telefon: 95/777-820
e-mail: takacs.maria@celldomolk.hu
A hagyatéki leltár felvételéhez szükséges nyilatkozatok írásos formában kerülnek felvételre. Egyeztetés ügyében telefonon keressék kollégánkat!

 

Adózással kapcsolatos ügyek:
Adózással kapcsolatos nyomtatványainkat Celldömölk Város honlapjáról lehet letölteni a http://www.celldomolk.hu/aloldal.php?menu=298&mod=cikk&id=919 oldalon. Elektronikus nyomtatványaink elérhetőek az Önkormányzati Hivatali Portálon https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap. Egyéb elektronikus beadványaikat a www.magyarorszag.hu e-papír szolgáltatáson keresztül juttathatják el hivatalunkhoz (témacsoport: önkormányzati igazgatás; ügytípus: adóügyek; címzett: Celldömölk Város Önkormányzata).


Celldömölk Város Önkormányzat részéről

magánszemélyek kommunális adója vonatkozásában
06-95/777-805, treiber.zita@celldomolk.hu

gépjárműadó, talajterhelési díj, adó- és értékbizonyítvány és adóigazolás kiadás vonatkozásában
06-95/777-804, olbei.livia@celldomolk.hu

iparűzési adó és késedelmi pótlék vonatkozásában
06-95/777-817, gyimesi.zsuzsanna@celldomolk.hu

elérhetőségeken érik utol kollégáinkat.


Ostffyasszonyfa, Mersevát, Mesteri és Nemeskocs község önkormányzatának adóhatósági ügyeiről a 06-95/777-804-es telefonszámon, a horvath.sandor@celldomolk.hu e-mail címen érdeklődhetnek a tisztelt adózók.

 

Az alábbi ügyekben kizárólag elektronikus szinten és telefonon tartunk ügyfélfogadást:


• kereskedelmi igazgatás (üzletek működési engedélye)
telefon: 06-95/777-809 e-mail: ziembicki.dora@celldomolk.hu
• címképzéssel kapcsolatos ügyek:
telefon: 06-95/777-813 e-mail: horvath.ildiko @celldomolk.hu
• telephely engedéllyel kapcsolatos ügyintézés:
telefon: 06-95/777-809 e-mail: ziembicki.dora@celldomolk.hu
• közterület kérelmekkel kapcsolatos ügyintézés:
telefon: 06/703389880 e-mail: nagy.antal@celldomolk.hu
• birtokvédelmi eljárás:
telefon:06-95/777-821 e-mail: brennerne.gorza.maria@celldomolk.hu

 

Megértésüket köszönjük!


Farkas Gábor
jegyző

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Nyilatkozatok - Videók

 

2020.03.17. - Sajtótájékoztató

 

 

 

2020.03.18. - Népjóléti Szolgálat közleménye

 

 

2020.03.23. - Sajtótájékoztató

 

 

 

Sajtótájékoztató 2020.04.11

 

 

Sajtótájékoztató 2020.04.14.

 

 

Sajtótájékoztató 2020.04.20

 

 

 Sajtótájékoztató - 2020.04.27.

 

 

 

Sajtótájékoztató - 2020.05.04.

 

 

 

 Sajtótájékoztató - 2020.05.12.

 

 

Sajtótájékoztató - 2020.05.18.

 

 

 

dizájn
címer
Celldömölk

Minden jog fenntartva

Celldömölk Város Önkormányzata
9500 Celldömölk, Városh�za tér 1.
Tel.: 95 / 777-810
Fax: 95 / 420-304
E-mail: celldomolk@celldomolk.hu

készítők cellkabel peWeb